Kom gezellig spelen en knutselen tijdens peuterpret op de open dag!

Peuterpret tijdens de open dag! Een leuke manier om kennis te maken met de Prinses Margrietschool

Wij vinden het leuk om de peuters die 2 1/2 jaar of ouder zijn kennis te laten maken met onze school. Daarom zijn ze van harte welkom om een uurtje te komen spelen en knutselen, on der leiding van een leerkracht. 

We ontvangen de peuters in de kleuterklas en beginnen met een spelletje. Dan gaan we knutselen. Kinderen die klaar zijn kunnen nog even lekker spelen in de klas. En misschien leest de juf nog een verhaaltje voor....

Terwijl uw peuter zich vermaakt met peuterpret, kunt u als ouder de school bekijken en zich laten informeren door leerlingen en directie. De koffie/thee met iets lekkers staat voor u klaar!

Op vrijdag 3 november 2017 organiseren we weer peuterpret tijdens de open dag van 9.00 -10.00 uur op Margrietschool Zuid (Aardbeigaarde).

Op vrijdag 10 november 2017 organiseren we tevens een peuterpret tijdens de open dag van 9.00 - 10.00 uur op Margrietschool Noord (Heemraadsweide).

Opgave voor peuterpret is noodzakelijk, i.v.m. de voorbereidingen. Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen met deze activiteit. Wilt u eerst zonder uw kind komen kijken op de open dag? Dat kan uiteraard ook. U bent van harte welkom!

Let op: als u onderstaand formulier invult, moet u op 'verzenden' klikken. Daarna worden alle door u ingevulde gegevens getoond ter controle en moet u nog 1x klikken op 'verzend nu'. U krijgt een bevestiging per mail. 

Opgave Peuterpret

Ik geef mijn peuter op!
Mijn gegevens
Overige gegevens