Open dagen

Op zoek naar een (nieuwe) school voor uw kind? U kunt op verschillende manieren kennis maken met onze school:

wij kunnen u een informatiepakket toesturen

u kunt een kennismakingsgesprek aanvragen

- u kunt onze open dag bezoeken. Uw peuter is welkom tijdens peuterpret!

Wij organiseren op iedere locatie 2x per jaar een open dag, in combinatie met Peuterpret.  In 2017-2018 kunt u onze open dag bezoeken op:

  • 3 november 2017: Margrietschool Zuid
  • 10 november 2017: Margrietschool Noord

Wees welkom op onze open dag! Samen met uw kind kunt u de school bekijken, zich laten informeren door leerlingen en directie en zien hoe wij werken. Kom meer te weten over extra’s van onze school: 

 

Scholen verschillen, in manier van werken, in sfeer en in wat kinderen er leren. Tijdens de open dag willen we u een indruk geven van onze school. 

Open dag Margrietschool Noord: 10 november 2017

Prinses Margrietschool (locatie) Noord is te vinden aan de Heemraadsweide 1-3, vlakbij winkelcentrum "Muntplein". Kenmerkend voor de school zijn de kleine klassen, een prettige sfeer en aandacht voor ieder kind. Kinderen zullen graag laten zien hoe de school eruit ziet en met welke materialen ze werken. Vanaf 2016 werken we met IPC (International Primary Curriculum)

Open dag Margrietschool Zuid: 3 november 2017

Prinses Margrietschool (locatie) Zuid is gevestigd aan de Aardbeigaarde 4-6 en is de grootste school in de wijk Batau Zuid. De school staat bekend als een laagdrempelige, kindgerichte en actieve school en werkt met moderne materialen en methoden. Tijdens deze open dag laten wij u graag meer zien over hoe wij werken en leren. 

Kunt u niet komen, maar wilt u wel kennis maken? Dan kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen of een informatiepakket. U kunt dit via de website doen, maar ook bellen of mailen naar de school. 

 

Het is voor ons handig om te weten wie we mogen verwelkomen op onze open dag(en). Bent u van plan om te komen, dan kunt u dat laten weten door een mail te sturen naar infomargrietschool@fluenta.nl 

Opgave voor peuterpret tijdens de open dag kan door hier te klikken.